نمایه نویسندگان

ا

  • ارشد، موسی تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]

ت

  • تردست، کاوه تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]

ح

  • حکیمی، یوسف مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]

د

  • دولتی بانه، حامد معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • دولتی بانه، حامد بهبود کیفیت بازارپسندی انگور با روش تنک گل و میوه [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 1-10]

ر

  • رحمانی، علیرضا مدیریت کنترل تلفیقی کپک خاکستری انگور در شرایط پس از برداشت [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 21-27]
  • رسولی، ولی اله معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • رسولی، ولی اله تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
  • رسولی، ولی اله پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 20-25]

ز

  • زاهدزاده، فاطمه پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
  • زمردی، شهین روش تهیه شیره انگور (دوشاب) و ارائه راهکارهای بهبود کیفیت آن [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 11-19]

س

  • ستوده، رضا معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • سلحشوریان، رضا تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]

ع

  • عطاری، فاطمه معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • علی خانی کوپائی، مجید امکان‌سنجی نواحی مستعد کشت انگور در هزار هکتار از اراضی قصر قند [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 26-30]

ف

  • فاضلی رستم پور، منصور راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 31-36]
  • فخرواعظی، علیرضا پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 20-25]

ق

  • قاسمی، شیوا پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]
  • قاسمی، مصطفی پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]

ک

  • کاکاوند، فرشاد پتانسیل استفاده از کمپوست تحلیل رفته قارچ دکمه‌ای در تاکستان‌ها [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 15-20]

م

  • محمودزاده، حسن تاثیر زمان برداشت و مصرف جیبرلین بر کیفیت کشمش انگور رقم سفید بی دانه در منطقه ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 8-14]
  • محمودزاده، حسن پایداری تولید انگور با استفاده از نهال های پیوندی با پایه های مقاوم به سرطان طوقه و خشکی [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 20-25]

ن

  • نجاتیان، محمد علی معرفی رقم جدید و تجاری انگور «مینودر» [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 1-7]
  • نجاتیان، محمد علی تأثیر سایه بان بر عملکرد کمی و کیفی انگور رقم بیدانه قرمز در منطقه تاکستان [دوره 4، شماره 1، 1401، صفحه 29-34]
  • نجاتیان، محمد علی راهکارهای کاهش فشردگی خوشه انگور یاقوتی [دوره 4، شماره 2، 1402، صفحه 31-36]